Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 30,00/ stuk

Aluminium-onderconstructie

Deze aluminium-onderstructuur is uiterst duurzaam en bestand tegen torsie. De zwarte lak zorgt ervoor dat u ze niet door de WPC terrasplanken heen zal zien. Ze kunnen langs 1 zijde gebruikt worden met de gewone Inox clips of langs de andere met de Easy clip.

Meer informatie »

€ 32,97

Aluminium-onderconstructie basic

Als je opzoek bent naar een standaard hoogkwalitatieve aluminium onderstructuur, zit je hier op het juiste adres! Deze aluminium-onderstructuur is uiterst duurzaam en bestand tegen torsie. Ze kunnen enkel gebruikt worden met de gewone Inox clips.

Meer informatie »

€ 34,95/ stuk

Bevestigingsclips

Deze bevestigingsclips delen we op in middenclips, start-eindclips en gummipads. Deze clips zijn geschikt voor volgende planken: - Dreamdeck WPC Plus: kunststof en inoxclips - Dreamdeck WPC Plus XL: kunststof- en inoxclips - Dreamdeck WPC Platinum en Bicolor: inoxclips Verder zijn er ook nog de gummipads met een hoge graad van antislip, een stabiele structuur en tot slot extra waterafvoer en ventilatie.

Meer informatie »

€ 62,90

Bevestigingsclips vreemde onderconstructie

Deze bevestigingsclips zijn te gebruiken voor vreemde onder constructie. Mocht je reeds houten onderbalken hebben staan waarop je composietterras planken wilt plaatsen, is dit de oplossing. Verkrijgbaar per 100stuks.

Meer informatie »

€ 37,95/ set

Inschuifbare inoxclips

Deze clips kunnen zeer gemakkelijk in de aluminium-onderbalken geschoven worden. Dit zorgt voor een zeer grote tijdswinst bij de montage. Voorboren is niet nodig. Je kan via deze manier ook zeer simpel planken vervangen indien nodig. Deze clips zijn geschikt voor volgende planken: - Dreamdeck WPC Plus: - Dreamdeck WPC Platinum en Bicolor: Dewe clips zijn steeds beschikbaar inclusief schroeven.

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO