Composietexpert heeft bij aluminium de volgende productgroepen

Aluminium

Algemeen
De schermen uit ons aluminium gamma ogen allemaal vrij strak en tijdloos. De gedurfdheid zit hem soms in de keuze van kleuren. Er zijn heel wat verschillende combinaties mogelijk tussen de types heen. Deze afsluiting is heel duurzaam en wordt vaak gekozen omwille van zijn onderhoudsvriendelijkheid. Ze zijn eenvoudig afwasbaar waardoor vuil geen permanent probleem kan worden.

Uiterlijk
Binnen deze categorie hebben we vijf verschillende soorten:

- De paneelschermen, bestaande uit één volledig aluminium scherm. Dit paneel is compleet zichtdicht, maar er is ook de mogelijkheid om een scherm met designelement te kiezen die licht doorschijnend is.

- De plankenschermen, bestaan uit 12 enkelprofielen van 15 cm breed die makkelijk in gleufpalen te schuiven zijn.

- De plankenschermen XL, bestaan uit 4 brede aluminiumpanelen waarbij de overgang van plank naar plank overdekt is door een aluminium overgangslijst.

- Open tuinschermen die niet volledig zichtdicht zijn omwille van de groeven tussen de verticale profielen, maar toch voor afscherming zorgen omwille van hun breedte.

- Open tuinhekken zijn de kleine versie van de schermen en kunnen ideaal toegepast worden als afbakening van jouw voortuin.

Prijs
Voor schermen uit degelijk materiaal en van hoogwaardige kwaliteit betaal je een prijs die dit alles mooi weerspiegelt. Beter nog, het is een deftige prijs en je krijgt absoluut waar voor jouw geld rekening houdend met de lange levensduur.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO