Composietexpert heeft bij metaal de volgende productgroepen

Metaal-scherm

Algemeen
Deze metaalschermen zijn bekleed met een gepoederlakt metaal waardoor ze een hoge levensduur verkrijgen. Ook draagt deze coating bij aan een hoge stevigheid en stabiliteit in jouw tuinomgeving. Bij één van de schermen bestaat de vulling van de profielen uit piepschuim. Dit maakt dat de panelen niet onderhevig zijn aan vocht of temperatuurverschillen zoals bij hout bijvoorbeeld wel het geval kan zijn.

Uiterlijk
Onder deze metaalschermen hebben we onder andere de Rombus. Dit is een volledig scherm die lichte inkijk toelaat, maar toch zorgt voor voldoende afscherming. Ideaal combineerbaar met keramiek of decorprofielen.

Verder hebben we de Flow 3D, een echt designscherm. Dit scherm kan als aansluitend decorprofiel gebruikt worden, maar kan evengoed op zichzelf als afsluiting dienen. Deze is herkenbaar aan zijn golvende oppervlak en heeft daarbovenop nog een extra geperforeerd paneel in het aanbod.

Als laatste hebben we het Basic scherm. Dit is 100% zichtdicht dankzij zijn enkelprofielen die elkaar schuin overlappen. Hierdoor wordt er een stijlvol reliëf gecreëerd.

Kleuren
Antraciet en zilver zijn bij deze panelen de kleuren bij uitstek. Deze zijn klassiek, maar ook opvallend. Enkel bij het Rombus model is er een bijzondere kleur toegevoegd, namelijk lariks. Deze oogt optisch vrij naturel en neigt meer naar het houtuitzicht.

Prijs
Deze strakke schermen zijn verkrijgbaar aan een strakke prijs. Met deze schermen zijn er vele mogelijkheden en kan je eindeloos creatief mee aan de slag.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO