Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

promo

€ 134,95

€ 124,95/ m²

Composiet terras Platinum bruin - 19,5 cm breed

Wens je een WPC terrasplank waarin een subtiele houttekening in verwerkt zit? Dan zullen deze platinum planken uit WPC een ware toevoeging zijn voor jouw tuin en huis. Deze planken zijn opgemaakt uit een volprofiel waardoor het massieve karakter mooi tot zijn recht komt. De bijkomende bekledingsmantel die enkel bij platinum planken is toegepast, zorgt ervoor dat ze zowel vlekresistent als waterafstotend zijn. Dat maakt dat je je terras heel eenvoudig kan reinigen en je er ook langer van zal kunnen genieten. De terrasplanken zijn langs de ene kant vlak en langs de andere zijde geribbeld. Beide zijden zijn echter toepasbaar. Deze bruine platinum kleur is ideaal indien je op zoek bent naar een donkere tint voor jouw terras. Deze contrasteert mooi met de kleur van de natuur en zorgt bovendien voor die typische, warme gloed die je ook in standaardhout kan terugvinden. Beschikbare lengtes: 3, 4 of 5 meter Kleur : Platinum bruin, maar ook beschikbaar in crème en grijs Afmetingen : 195 mm breed – 20 mm dik Bijhorende afsluitlijst verkrijgbaar van 10 x 62 x 2000 mm

Meer informatie »
promo

€ 134,95

€ 124,95/ m²

Composiet terras Platinum Crème - 19,5 cm

Wens je een WPC terrasplank waarin een subtiele houttekening in verwerkt zit? Dan zullen deze platinum planken uit WPC een ware toevoeging zijn voor jouw tuin en huis. Deze planken zijn opgemaakt uit een volprofiel waardoor het massieve karakter mooi tot zijn recht komt. De bijkomende bekledingsmantel die enkel bij platinum planken is toegepast, zorgt ervoor dat ze zowel vlekresistent als waterafstotend zijn. Dat maakt dat je je terras heel eenvoudig kan reinigen en je er ook langer van zal kunnen genieten. De terrasplanken zijn langs de ene kant vlak en langs de andere zijde geribbeld. Beide zijden zijn echter toepasbaar. Deze platinum crème kleur is ideaal als je op zoek bent naar een lichte tint voor jouw terras. Deze ziet er heel naturel uit en leunt het dichtst aan bij de zachte uitstraling van hout. Beschikbare lengtes: 3, 4 of 5 meter Kleur : Platinum crème, maar ook beschikbaar in bruin en grijs Afmetingen : 195 mm breed – 20 mm dik Bijhorende afsluitlijst verkrijgbaar van 10 x 60 x 2000 mm

Meer informatie »
promo

€ 134,95

€ 124,95/ m²

Composiet terras Platinum grijs - 19,5 cm breed

Wens je een WPC terrasplank waarin een subtiele houttekening in verwerkt zit? Dan zullen deze platinum planken uit WPC een ware toevoeging zijn voor jouw tuin en huis. Deze planken zijn opgemaakt uit een volprofiel waardoor het massieve karakter mooi tot zijn recht komt. De bijkomende bekledingsmantel die enkel bij platinum planken is toegepast, zorgt ervoor dat ze zowel vlekresistent als waterafstotend zijn. Dat maakt dat je je terras heel eenvoudig kan reinigen en je er ook langer van zal kunnen genieten. De terrasplanken zijn langs de ene kant vlak en langs de andere zijde geribbeld. Beide zijden zijn echter toepasbaar. Deze platinum grijze kleur is geschikt voor jou als je jouw terras meer neutraal wil houden. Deze veelzijdige kleur wordt vaak geassocieerd met klasse en stijl. Je kan hiermee dus nog verschillende kanten op. Door de neutrale look is het ook heel gemakkelijk combineerbaar met gedurfde, pittige tinten waarmee je een moderne atmosfeer kan creëren in jouw tuin. Beschikbare lengtes: 3, 4 of 5 meter Kleur : Platinum grijs, maar ook beschikbaar in bruin en crème Afmetingen : 195 mm breed – 20 mm dik Bijhorende afsluitlijst verkrijgbaar van 10 x 60 x 2000 mm

Meer informatie »

Composiet Terras Platinum

Algemeen
Deze onderhoudsvriendelijke terrasplanken uit WPC volprofielen zijn door een bijkomende bekledingsmantel vlekresistenter en waterafstotender. Deze planken zijn zeer gemakkelijk te reinigen waardoor u lang zal kunnen genieten van uw composiet terras.

Uiterlijk
Een leuk pluspunt aan deze planken is dat ze langs beide zijden toepasbaar zijn. De ene zijde is effen met structuur en de andere is meer gedetailleerd door het geribbelde oppervlak. De planken zijn beschikbaar in drie verschillende lengtes (3,4 en 5m) en drie kleuren. Aan de kanten zijn ze mooi afgerond en aan de zijkant beschikken ze over een groef voor verdekte plaatsing.

Kleuren
Deze vlonderplanken uit WPC zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: crème, bruin en grijs. Het unieke aan het uitzicht van deze terrasplanken is dat er binnen de kleur verschillende schakeringen aanwezig zijn.

Als u op zoek bent naar een lichte tint voor uw terras dan is crème de uitverkoren kleur in dit assortiment. Deze ziet er heel naturel uit en leunt het dichtst aan bij de zachte uitstraling van hout. Bruin is ideaal als u toch iets donker wil gaan en contrasteert mooi met de kleur van de natuur. Deze zorgt voor die typische warmte die je ook in standaardhout kan terugvinden.

Grijs is dan weer geschikter als u uw terras meer neutraal wil houden. Deze veelzijdige kleur wordt vaak geassocieerd met klasse en stijl. U kan hiermee dus nog verschillende kanten op. Door de neutrale look is het ook heel gemakkelijk combineerbaar met gedurfde, pittige tinten waarmee je een moderne atmosfeer kan creëren in uw tuin.

Prijs
Deze nieuwe generatie terrasplanken die gekenmerkt zijn door hun onderhoudsvriendelijke toepasbaarheid scoren hoog in prijs-kwaliteitsverhouding. De bijkomende filmlaag die enkel bij de platinum planken gehanteerd is, zorgt dat uw terras nog eens extra beschermd is en deze een lange tijd mee zal gaan.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO