Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 113,25/ m²

Composiet Terras Soft bruin - 14,5 cm breed

Deze innovatieve planken zijn met hun zachte oppervlak de nieuwste in ons gamma. Deze terrasplanken bestaan uit composiet omhuld door een rubberstructuur, namelijk elastomeer. Dit zorgt ervoor dat jouw terras tot drie maal zachter aanvoelt dan eender welke andere plank en je dus een aangename ondergrond ervaart. Deze volprofielen hebben een effen zijde met structuur en een geribbelde zijde. Dit maakt dat ze langs beide kanten toepasbaar zijn, eenvoudig te reinigen en ideaal om bijvoorbeeld blootsvoets over te wandelen in zonnige temperaturen. Bruin is de donkerste kleur in dit type en leunt optisch het dichtst aan bij het uitzicht van donkere houtsoorten wanneer deze nog maar net geplaatst zijn. Deze tint heeft als kenmerk dat het vaak een gezellige, geborgen stemming opwekt. Uitstekend dus als u net die atmosfeer wil nastreven. Beschikbare lengtes: 3, 4 of 5 meter Kleur : Bruin, maar ook beschikbaar in grijs en zand Afmetingen : 145 breed – 21 mm dik Bijhorende afsluitlijst verkrijgbaar van 10 x 80 x 2000 mm.

Meer informatie »

€ 113,25/ m²

Composiet Terras Soft grijs - 14,5 cm breed

Deze sterk ontwikkelde planken zijn met hun zachte oppervlak de nieuwste in ons gamma. Deze terrasplanken bestaan uit composiet omhuld door een rubberstructuur, namelijk elastomeer. Dit zorgt ervoor dat jouw terras tot drie maal zachter aanvoelt dan eender welke andere plank en je dus een aangename ondergrond ervaart. Deze volprofielen hebben een effen zijde met structuur en een geribbelde zijde. Dit maakt dat ze aan beide kanten toepasbaar zijn, eenvoudig te reinigen en ideaal om bijvoorbeeld blootsvoets over te wandelen in zonnige temperaturen. Deze grijze kleur is omwille van zijn neutraliteit bijvoorbeeld makkelijk te combineren met gewaagde, opvallende tinten. Deze sluit ook dicht aan bij de natuurlijke vergrijzing van hout na verloop van tijd. Met deze tint kom je dus vrij dicht in de buurt van de houtuitstraling én kan je genieten van de onderhoudsvriendelijke voordelen van composiet. Beschikbare lengtes: 3, 4 of 5 meter Kleur : Grijs, ook beschikbaar in bruin en zand Afmetingen : 145 breed – 21 mm dik Bijhorende afsluitlijst verkrijgbaar van 10 x 80 x 2000 mm.

Meer informatie »

€ 113,25/ m²

Composiet Terras Soft zand - 14,5 cm breed

De meest vernieuwende terrasplanken in ons gamma zijn toch wel deze met hun zachte oppervlak. Deze terrasplanken bestaan uit composiet omhuld door een rubberstructuur, namelijk elastomeer. Dit zorgt ervoor dat jouw terras tot drie maal zachter aanvoelt dan eender welke andere plank en je dus een aangename ondergrond ervaart. Deze volprofielen hebben een effen zijde met structuur en een geribbelde zijde. Dit maakt dat ze langs beide kanten toepasbaar zijn, eenvoudig te reinigen en ideaal om bijvoorbeeld blootsvoets over te wandelen in zonnige temperaturen. Als je graag een lichte, naturelle tint in jouw tuin wil dan is deze zandkleur zeker een voltreffer. Zand is niet al te opvallend en je kan er creatief mee uitpakken. Beschikbare lengtes: 3, 4 of 5 meter Kleur : Zand, ook beschikbaar in bruin en grijs Afmetingen : 145 breed – 21 mm dik Bijhorende afsluitlijst verkrijgbaar van 10 x 80 x 2000 mm.

Meer informatie »

Composiet Terras Soft

Algemeen
Deze innovatieve Soft terrasplanken zijn de nieuwste in ons assortiment. Soft, het woord zegt het zelf al, omdat deze heel zacht aanvoelen. De kern van deze planken bestaat uit composiet en deze is omwikkeld met een soort rubber, elastomeer, die zorgt voor de aangename veerkrachtigheid van het oppervlak. Deze combinatie zorgt ervoor dat dit type tot wel drie keer zachter ervaren wordt in vergelijking met de andere. Heel aangenaam dus om bijvoorbeeld in de zomer met blote voeten over te wandelen.

Uiterlijk
Het uitzicht van deze planken verschilt niet meteen met de andere in ons gamma. Het gaat hier vooral om de voeling die voor een onderscheid zorgt. De breedte is 14,5 cm en deze zijn beschikbaar in drie verschillende lengtes, namelijk 3 - 4 en 5 meter lang. Als leuk detail is het ook mogelijk om deze zowel aan de effen zijde met structuur naar boven te plaatsen of voor de geribbelde zijde te kiezen. Aan de zijkant beschikken ze over een groef voor verdekte plaatsing.

Kleuren
De opties hierbij zijn bruin, grijs en zand. Allemaal kleuren die heel nauw verwant zijn met de typische houtuitstraling. Bruin is de donkerste kleur in dit gamma en leunt optisch het dichtst aan bij het uitzicht van donkere houtsoorten wanneer deze nog maar net geplaatst zijn. Deze tint heeft als kenmerk dat het vaak een gezellige, geborgen stemming opwekt. Uitstekend dus als u net die atmosfeer wil nastreven.

Grijs wijst dan meer naar de vergrijzing van hout na verloop van tijd. Met deze tint kom je dus vrij dicht in de buurt én kan je genieten van de onderhoudsvriendelijke voordelen van composiet. Grijs is neutraal en bijvoorbeeld makkelijk te combineren met gewaagde, opvallende tinten.

Als laatste is er nog zand. Als je graag een lichte, naturelle tint in jouw tuin wil dan is dit zeker een voltreffer. Deze is niet al te opvallend en je kan er nog creatief mee uitpakken.

Prijs
Deze unieke, zachte terrasplanken zijn een ideale match als je graag veel tijd buiten spendeert. Dit product heeft reeds een enorme ontwikkeling doorstaan en is te verkrijgen aan een keurige prijs.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO