Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 122,90/ m²

Composiet terras Bicolor Amandel 12.5 cm breed

Ben je op zoek naar een smalle terrasplank om een kleiner oppervlakte mee te bekleden? Deze WPC Bicolor dragen bij tot de perfecte invulling van jouw ruimte. WPC, ook wel composiet genoemd, bestaat uit natuurvezels en kunststof waardoor jouw terras heel indruk-vast en onderhoudsvriendelijk is. Bicolor heeft zijn naam gekregen omwille van de toevoeging van een donkere kleur aan het standaardkleur. De donkere kleur overheerst echter niet waardoor deze plank extra verfijnd oogt. Bovendien zijn de terrasplanken opgemaakt uit een volprofiel waardoor het massieve karakter mooi tot zijn recht komt. Deze profielen zijn langs de ene kant vlak en langs de andere zijde geribbeld. Beide zijden zijn evengoed toepasbaar. Nood aan een warme touch in uw terras die een instant geborgen en gezellige sfeer oproept in uw tuin? Dan is deze amandelkleur de geschikte tint uit ons assortiment. Daarenboven is de bijzondere amandelkleur enkel in dit type terug te vinden, dus is het nog eens uniek erbovenop. Materiaal : WPC Beschikbare lengtes : 2, 3, 4 of 5 meter Kleur : Amandel, ook beschikbaar in antraciet en zand Afmetingen: 125 mm breed – 21 mm dik Verder is er ook nog een bijhorende afsluitlijst beschikbaar van 10 x 80 x 2000 mm.

Meer informatie »

€ 122,90/ m²

Composiet terras Bicolor Antraciet 12.5 cm breed

Heb je een beperkt oppervlak die je nog wenst te bekleden? Dan dragen deze smalle WPC Bicolor terrasplanken perfect bij tot de invulling van jouw ruimte. WPC, ook wel composiet genoemd, bestaat uit natuurvezels en kunststof waardoor jouw terras heel indruk-vast en onderhoudsvriendelijk is. Bicolor heeft zijn naam gekregen omwille van de toevoeging van een donkere kleur aan het standaardkleur. De donkere kleur overheerst echter niet waardoor deze plank extra verfijnd oogt. Bovendien zijn de terrasplanken opgemaakt uit een volprofiel waardoor het massieve karakter mooi tot zijn recht komt. Deze profielen zijn langs de ene kant vlak en langs de andere zijde geribbeld. Beide zijden zijn evengoed toepasbaar. Antraciet is de meest populaire kleur in het hele composiet gamma. Dit aangezien deze mooi contrasteert met het groen van een tuin, hij niet te licht is, maar ook niet heel donker en heel gemakkelijk te combineren valt. Deze smaakvolle tint zal niet teleurstellen. Materiaal : WPC Beschikbare lengtes : 2, 3, 4 of 5 meter Kleur : Antraciet, ook beschikbaar in amandel en zand Afmetingen: 125 mm breed – 21 mm dik Verder is er ook nog een bijhorende afsluitlijst beschikbaar van 10 x 80 x 2000 mm.

Meer informatie »

€ 122,90/ m²

Composiet terras Bicolor Zand 12.5 cm breed

Voor een klein oppervlak bent u bij deze smalle, elegante WPC Bicolor terrasplanken aan het juiste adres. WPC, ook wel composiet genoemd, bestaat uit natuurvezels en kunststof waardoor jouw terras heel indruk-vast en onderhoudsvriendelijk is. Bicolor heeft zijn naam gekregen omwille van de toevoeging van een donkere kleur aan het standaardkleur. De donkere kleur overheerst echter niet waardoor deze plank extra verfijnd oogt. Bovendien zijn de terrasplanken opgemaakt uit een volprofiel waardoor het massieve karakter mooi tot zijn recht komt. Deze profielen zijn langs de ene kant vlak en langs de andere zijde geribbeld. Beide zijden zijn evengoed toepasbaar. Voor een lichte, naturelle tint in jouw tuin is zand de perfecte match. Deze is niet al te opvallend en heeft een heel zachte uitstraling die dicht aanleunt bij het uitzicht van hout. Hiermee kan je alle kanten uit. Materiaal : WPC Beschikbare lengtes : 2, 3, 4 of 5 meter Kleur : Zand, ook beschikbaar in amandel en antraciet Afmetingen: 125 mm breed – 21 mm dik Verder is er ook nog een bijhorende afsluitlijst beschikbaar van 10 x 80 x 2000 mm.

Meer informatie »

Composiet Terras Bicolor

Algemeen
Deze onderhoudsvriendelijke terrasplanken uit WPC volprofielen zijn door hun afmetingen uitstekend toe te passen bij beperkte vlaktes zoals bijvoorbeeld kleine terrassen of balkons. Deze planken zijn zeer onderhoudsvriendelijk en door hun volprofiel ook enorm stevig en indruk-vast.

Uiterlijk
De breedte van deze planken is 12,5 cm, iets meer aan de smallere kant, maar deze passen net daarom optisch bijzonder goed bij kleinere oppervlaktes. Een leuk pluspunt is dat ze langs beide zijden toepasbaar zijn. De ene zijde is effen met structuur en de andere is meer gedetailleerd door de geribbelde kant. De planken zijn beschikbaar in drie verschillende lengtes (3,4 en 5m) en drie kleuren. Aan de kanten zijn ze mooi afgerond en aan de zijkant beschikken ze over een groef voor verdekte plaatsing.

Kleuren
Deze vlonderplanken uit WPC zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: amandel, antraciet en zand.
Als u op zoek bent naar een lichte tint voor uw terras dan is zand de uitverkoren kleur in dit assortiment. Deze benadert het best het naturelle beeld van hout, is minder contrasterend en heeft een zachte uitstraling.

De bijzondere amandelkleur is enkel in dit type terug te vinden. Deze geeft een warme touch aan uw terras die een instant geborgen en gezellige sfeer oproept in uw tuin. Het antraciet zorgt voor een levendig contrast met het groen van de natuur. Hierdoor wordt de omringende fauna en flora heel mooi benadrukt.

Prijs
Deze terrasplanken bestaande uit unieke kleuren beschikken over een aantrekkelijke prijs. Je betaalt voor een kwalitatief hoogstaand product die weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang zal meegaan.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO