Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 259,00/ hek

Aluminium voortuinhek Squadra antraciet

Het Squadra hekken is de uitgelezen afzetting voor jouw tuin dankzij het eenvoudige, maar toch fijne lijnenspel waaruit het opgebouwd is. Het horizontale en verticale rasterwerk zorgt voor een fijn samenspel dat toch klassiek en tijdloos oogt. Dit voortuinhekken combineert moderne mogelijkheden: nieuwe en verfvrije materialen voor exterieur gebruik in combinatie met een strak ontwerp. Aangezien aluminium werd gebruikt, is het paneel duurzaam en ook makkelijk op vlak van onderhoud. De aluminium-profielen beschikken over afdekkappen in gelijkkleurige kunststof. Kleur : Antraciet, ook beschikbaar in grijs Afmetingen: - Hek: 180 x 90 cm - Profielen: 10 x 90 mm Materiaal: aluminium, gepoederlakt Maatwerk ook mogelijk binnen de afmetingen met breedte 20-200 cm en hoogte 50-90 cm Standaard combineren we de hekkens met metalen palen 7 x 7 x 105 cm (voor op beton) of 7 x 7 x 150 cm (voor inbetonneren).

Meer informatie »

€ 259,00/ hek

Aluminium voortuinhek Squadra grijs

Het Squadra hekken is de uitgelezen afzetting voor jouw tuin dankzij het eenvoudige, maar toch fijne lijnenspel waaruit het opgebouwd is. Het horizontale en verticale rasterwerk zorgt voor een fijn samenspel dat toch klassiek en tijdloos oogt. Dit voortuinhekken combineert moderne mogelijkheden: nieuwe en verfvrije materialen voor exterieur gebruik in combinatie met een strak ontwerp. Aangezien aluminium werd gebruikt, is het paneel duurzaam en ook makkelijk op vlak van onderhoud. De aluminium-profielen beschikken over afdekkappen in gelijkkleurige kunststof. Kleur : Grijs, ook beschikbaar in antraciet Afmetingen: - Hek: 180 x 90 cm - Profielen: 10 x 90 mm Materiaal: aluminium, gepoederlakt Maatwerk ook mogelijk binnen de afmetingen met breedte 20-200 cm en hoogte 50-90 cm Standaard combineren we de hekkens met metalen palen 7 x 7 x 105 cm (voor op beton) of 7 x 7 x 150 cm (voor inbetonneren).

Meer informatie »

Aluminium Open tuinhek

Algemeen
Het Squadra voortuinhekwerk combineert nieuwe en verfvrije materialen voor exterieur gebruik samen met een klassiek en tijdloos ontwerp. Het materiaal waaruit het gemaakt is, is aluminium die het ook heel duurzaam maakt. Qua onderhoud heb je er weinig werk aan. Vuil kan bijvoorbeeld eenvoudig afgewassen worden. In dit assortiment is het ook mogelijk om een tuinpoortje aan te kopen.

Uiterlijk
Het rechtlijnige design zorgt dat de omheining ontzettend modern oogt. Net als de Squadra-schermen bestaan de hekkens uit verticale latten die tegen horizontale regels werden geplaatst. Om contrast te creëren kan je palen kiezen in een andere kleur, maar het is evengoed mogelijk om palen in een overeenstemmende kleur te nemen. De afmeting van een enkel hek is 180 x 90 cm. Indien je toch zelf de afmeting wil bepalen dan je perfect een hek op maat laten maken. Hiervoor moeten de afmetingen wel tussen breedte 50-200cm en hoogte 50-100cm liggen.

Kleur
Je hebt de keuze tussen twee verschillende kleuren als afwerking: antraciet of grijs. Beide zijn kleuren waar er een blijvende vraag naar is voor eender welke afsluiting. De hoogkwalitatieve profielen in aluminium in lichtgrijs en antraciet bevatten afdekkappen in kunststof met dezelfde kleur

Antraciet is de donkerste van de twee en is heel populair. Deze tint wordt vaak gebruikt om contrast te creëren met het groen in de tuin. Grijs is een kleur die in elk gamma wel terug te vinden is net omdat je deze kan inzetten in eender welke omgeving en deze tijdloos is.

Prijs
De prijs ligt in dezelfde lijn met de kwaliteit en de onderhoudsvriendelijkheid van deze omheining. Dit is de perfecte keuze als je bijvoorbeeld de strakke, hedendaagse uitstraling van jouw huis wil doortrekken naar jouw voortuin.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO